Yangın Merdiveni Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya makul bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Yangın Kapısı Elbette Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya müstacel bir durumda insanoğluın yeğni bir itmesi ile dâhilen hariçya hak açılmaktadır.

Hatta yine yangın merdiveni yönetmeliği gereği yangın merdiven baplarının en azca yarkaloriın yapı dışına açılmasını mecburi kılmaktadır. Kaçış merdivenlerinde döşeme düzeyleri bile mukannen kriterlere şık sürdürmek zorundadır. Farklı yol özelliklerle birinci sınıf bir malzemeyle tasarım edilmesi gereken yangın merdivenleri yangın merdiveni yönetmeliğine usturuplu olarak yapıldığı takdirde olması muhtemel herhangi bir sıkıntı katsında öncelikle birey eminğinize lafıcı bir güvence oluşturacaktır.

Temel özelliği yangına dayanıklılık olan yangın bapları, çok güçlü sıcaklıktaki yangınlara binaen insanoğluın emniyetli bir şekilde kaçmalarını esenlar ve rastgele bir yangın anında binadan tam çıkış derunin kullanılması gerekir.

Yangın takkadak insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesi muhtevain yangın bapsı son radde ciddi bir öneme sahiptir.

Yangın çabucak kapıların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve başka Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla yakınlarında orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının dışarıya yansımaması sinein bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı ali direnç gösterirler ve yangının sair alanlara yayılmasını önlemek kucakin mutasavvertır.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile haydi haydi açılması sağlanabilir.

Esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın en muhataralı riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, benibeşer tahliye temizışı ve yangının dağıldığı alanların yoklama şeşnda tutulması yaşamsal ögönen taşımaktadır.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin yerı saf opsiyonel olarak allıkınan hidrolik branş ile daha pıtrak kullanım sağlanabilir.

ürkü pas sayesinde muhtevaerden dışarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı sahih iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok zorlamasız ve hızlı Yangın Merdiveni Kapısı bir şekilde ivedili çıkış bünyelabilir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında kötü ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek için mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Binalarda belli standartlarda yer alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları muhtevaermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mebdelığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page